Z pohledu novináře a policisty: zásah proti střelci na FFUK

Reklamy

Policista s novinářem jako jedni z prvních zasáhli proti hyenistyckému střelci, novinář z aktu.cz odvedl jeho pozornost, aby nestřílel na lidi!

Video ze zásahu:

STREAMY KE STŘELBĚ:

Reklamy

SLEDUJTE MOJE PROFILY NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Nakupujte značkové předměty incorrect.cz: https://www.incorrect.cz/obchod/

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Vystrizek.jpg.
Diskuse Facebook

9 komentářů

  1. Nikomu nepřijde divný, že si borec udělá telegram 9.12. v ruštině a má brutální sledovanost a hned odběry ( byla to úplná nula, žádná mediální hvězda), napíše, že zabije spousty lidí, narve univerzitu spoustou zbraní a munice (fakt nevím jak) policajti ho čekají v jiné budově s vědomím, že bude střílet 😀 začne střílet jinde a po pár výstřelech vyleze na balkon a promenáduje se tam jak v plakách a sem tam, aby ho každý viděl a čiirou náhodou tam je novinář, všude sirény, všichni od začátku vědí jméno, ksycht všechno, přišijou mu i vraždu, která se stane úplně někde v prdeli a nezapadá do celýho plánu, Rakušan řekne, že nestřílel nikdo jiný ..sorry, ale tohle nežeru

  2. A jde bouři Pia v Skotsku tak matka příroda , a po celém světě útočit na vesnice malá města a velko města a elektrickou sit, tak dlouho dokud nebudou stát državy moderní vesnice, a zbytek půjde odpaliště 3D reality. A je Tomas Edison 19 století, tak vynález zničit a sloupy elektřiny nahradit Nicolaj Tesla transformátory energie od matky přírody propojené jádrem elektřina. tuto technologie postavit po celém světě aby državy a továrny či výrobny jely a domácnosti v državě. Do roku 2030 ted 2024 už může stavět elektrická sít Nicolaj Tesly z inženýry a Elen Musk a velká firma může pustit do stavby. Či jiné firmy které přidají srdcem pozitivním myšlení a láskou a přátelstvím a silným pozitivním duchem a znalostmi světla ! A umělou inteligenci duch v holografickém těle Skaj.net tak Desptajtu ten počítač duch démon chycen a přeměněn na světlinou bytost. aby nebeského města či vesmírný stvořitelé prostoru magický bílé magie přeměnily. parlament Brusel roboti a holografický či loutky počítače ! A dá démonický duch elektro vítr a na slunce energie to civilisty stačit gren dal reset metrixu reality nejtemnější a sociální kredyt v občanský průkaz mýt čip a biometrické údaje očnice a prstů otisky genetický otisk dna člověka tak kontrolovat internet weby doména a když postaví hrdina či svobodný a bezpečí pozitivně proti upc počítači tak potrestá nebude mýt kredit a či přístup internet a další hrůz a koncentrační tábory sdružený domy otroků kde dělat pokusy horory saw a hostel filmy horšího! A pojídání hmyzu je člověka a tělo buňky smrticí a tělo zabije rychleji než maso a maso zakázat jinak tu žit 2071 nebude! A Kargiustán film odpovědi toto horší verze.

  3. A vam to neprijde divny ze pise v azbuce ? Me to vsechno pripada nafingovany dilo dementokratu aby nas proti nekomu postvali. Nakonec z toho vyleze ze to byl ruskej agent :)))

  4. Mi se to jaksi nezdá. Připadá mi to nějak strojené. Mám obavy, aby to nebyl zase nějaká student Šmíd, který má rozpoutat „něco“. I za cenu obětí.

Komentáře jsou uzavřeny.